Headset med Bluetooth® MultiPoint

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI er et headset med støjdæmpende mikrofon og den nyeste Bluetooth MultiPoint teknologi. Nu kan du tilslutte op til to aktive mobiltelefoner til dit headset, når du skal tale i telefon i støjende miljøer uden at afbryde dit arbejde.

Egenskaber

Bluetooth® MultiPoint

Tilslut en eller to aktive enheder for telefonopkald og streaming.

 

Støjreducerende mikrofon

Den støjreducerende mikrofon er unik, og den støjreducerende funktion er afgørende, når du skal tale i telefon i støjende miljøer. Din stemme forstærkes og støjen omkring dig lukkes ude.

 

Omgivelseslyd

Mikrofonerne på ydersiden af ørekopperne registrerer lydene omkring dig. Elektronikken analyserer lydene og høje støjniveauer og impulsstøj dæmpes automatisk til maks. 82 dB. Din hørelse er sikkert beskyttet, men du kan stadig høre folk tale i nærheden af dig.

 

Indbygget FM-radio

I WS ALERT XPI kan du lytte til FM-radio med en rigtig god radiomodtagelse.Download

Produktblad Teknisk datablad
Quickguide Manual

Udtalelser fra brugere

“Før jeg fik dette headset, blev mit arbejde konstant afbrudt af telefonen. Nu kan jeg tale håndfrit - eller streame musik og Podcasts - og jeg kan samtidig arbejde helt uden afbrydelser. Jeg kan absolut anbefale dette headset til alle, som arbejder i støjende miljøer.”

Freddy Näslund, håndværker

“Jeg benytter mit headset hele dagen, og nu kan jeg altid ringe til min chef eller mine kollegaer, hvis jeg har brug for hjælp. Jeg arbejder ofte alene, så jeg er blevet afhængig af FM-radioen og af at streame musik fra min mobil.”

Erik Larsson, landmand

 

“Jeg har to mobiler med på arbejde: en til arbejde og en privat mobil. Med dette headset kan jeg tilslutte begge mobiler. Jeg får mange opkald, men nu kan jeg arbejde ude at blive afbrudt. Dette headset er et ""must have"" for en entreprenør som mig, der arbejder i meget støj.”

Martin Lindahl, maskinføre


Bluetooth® MultiPoint

Via Bluetooth MultiPoint kan du tilslutte op til to aktive mobiltelefoner til din WS ALERT XPI. Når du taler i den ene telefon, får du besked, når der kommer et opkald på den anden. Streamer du musik på en telefon, stoppes musikken automatisk, når der kommer et indgående opkald på den anden telefon.

WS ALERT XPI har den nyeste Bluetooth version 4.2. Den giver den bedst mulige kompatibilitet med de mobiltelefoner, der er tilgængelige på markedet og flere nye funktioner for samtale og streaming.


Produkter

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI Hi-Viz hovedbøjle

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI Hi-Viz hjelmmontering

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI Hi-Viz hovedbøjle inkl. batteri og oplader

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI Hi-Viz hjelmmontering inkl. batteri og oplader


Share this Page